Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Ferran lopez
Ferran López, nou entrenador del Noia Freixenet
El club negre-i-vermell torna a apostar per un ADN Noia que ha donat èxits esportius en les últimes dècades

Ferran López tornarà a ser l’entrenador del primer equip del Club Esportiu Noia Freixenet. A més, també es convertirà en el nou director esportiu amb la voluntat, així, de continuar apostant per l’ADN Noia que, en les darreres dècades, ha permès al conjunt negre-i-vermell situar-se a l’elit de l’hoquei.

Pel que fa a l’equip tècnic, el Club Esportiu Noia Freixenet aposta per la línia continuista dels últims anys i per integrar l’estructura de l’hoquei formatiu. Com a entrenadors adjunts, López comptarà amb l’entrenador del Nacional Catalana, David Carrasco, i amb la incorporació de Carles Piernas. D’altra banda, Edgar Mata continuarà com a delegat de l’equip; Marc Pi, com a preparador físic; Carles Camps, com a fisioterapeuta; Guillem Codina, com mecànic; i, Marc Vallverdú, com a auxiliar.

Segona etapa al Noia Freixenet

Aquesta serà la segona etapa de Ferran López com a entrenador del primer equip del Noia Freixenet, després que fa cinc any tanqués una etapa brillant al club sadurninenc. Al llarg de vuit temporades, el Noia Freixenet va guanyar la Copa del Rei d’Igualada contra el CP Vic (2008), la Copa de la CERS contra el Breganze italià i la Copa Continental contra el FC Barcelona (2014).

Com a entrenador del Noia Freixenet, Ferran López també va aconseguir el subcampionat de la Copa del Rei de Vilanova (2012) i de dos supercopes d’Espanya; a més de classificar-se quatre vegades entre els millors equips d’Europa.

Acabada la seva etapa al Noia Freixenet, López va entrenar durant quatre anys el primer equip de l’Igualada HC i, aquesta última temporada, ha estat l’artífex d’un CP Calafell Tot l’Any que, per primera vegada, s’ha classificat per la Copa del Rei i també ha aconseguit plaça europea per la WSE Cup.

[Nota de premsa: Noia Freixenet/Foto: Kilian Càtedra]

PUBLICAT EL 18.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic