Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Unió Esportiva
La UE Sant Sadurní ajorna a l'any vinent la celebració del centenari
El club ha renovat la coordinació esportiva i tanca la temporada satisfet amb els títols del Juvenil i el Sénior femení de Futbol 7

La Unió Esportiva Sant Sadurní celebrava enguany el seu centenari. Una celebració que s’ha hagut de postposar arran de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. Amb tot, el club ha acordat traslladar a l'any vinent els actes de celebració del centenari i que acabarà amb la publicació del llibre per Sant Jordi de 2022, tal i com ha explicat el seu president, Toni Cruces, en una entrevista a Ràdio Sant Sadurní.

Cruces també ha detallat les noves línies que seguirà el club. Entre elles, destaca la figura del nou coordinador esportiu, que recaurà en el sadurninenc Raúl Montalbán. A més de la tasca que estan fent per dotar el club d'una nova estructura i gestió. Tot forma part “d’un projecte molt ambiciós” que pretén “inculcar els valors en els nens i formar-los a tots dins el seu nivell, sense que ningú es quedi fora”.

Ja a nivell esportiu, el president del club ha posat en valor els èxits d’enguany: “el sènior femení ha assolit el campionat de Futbol 7 i el juvenil, i el cadet han acabat en 2a posició”.

Malgrat encara no se sap gaire sobre com es reprendrà la competició la propera temporada, el club està treballant per intentar mantenir l'estructura de l'equip femení, amb la intenció que a curt o mig termini pugui inscriure un equip de Futbol 11.

PUBLICAT EL 19.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic