índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Notícies
Casal d'Estiu 2020
Avui a partir de les 20 hores s'obre el termini de preinscripció al Casal d'Estiu
  • Tot el procés es farà telemàticament a través del formulari que trobareu a www.santsadurni.cat/casalestiu
  • Les places s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció i amb prioritat per als nens i nenes empadronats al municipi

Avui dilluns 25 de maig, a partir de les 20 hores, s'activarà el formulari de preinscripció provisional al Casal d'Estiu 2020, que trobareu disponible a la pàgina www.santsadurni.cat/casalestiu.

Davant la situació de crisi sanitària en què ens trobem, tot el procés de sol·licitud es farà telemàticament. El termini finalitzarà el proper dissabte 30 de maig, però es recorda que les bases estableixen que les places s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció i amb preferència per a les sol·licituds dels nens i nenes empadronats al municipi.

L'Ajuntament de Sant Sadurní es manté a l'espera de l'evolució del procés de desescalada i de les mesures de seguretat i protecció que caldrà seguir, per tal de concretar el número màxim de places per aquesta edició, així com d'altres detalls de la programació i de funcionament de les activitats.

Casal 2020

El Casal d'Estiu municipal està previst del 29 de juny al 31 de juliol, ambdós dies inclosos, en horari de matí i tarda, i s'adreça a infants i adolescents de 4 a 14 anys. La programació s'ajustarà a la situació en què ens trobem en aquelles dates i també el número de places disponibles es veurà afectat en relació a edicions anteriors.

En els propers dies, la regidoria de Joventut de l'Ajuntament anirà informant i facilitant tots els detalls - seguint les instruccions de les autoritats competents i l'evolució de la crisi sanitària - sobre les condicions definitives en què es desenvoluparà el Casal d'Estiu.

SEGURETAT SANITÀRIA


El Casal d'Estiu i les activitats de lleure es podran fer sempre que es donin les condicions objectives des de l’àmbit de la salut pública i l’evolució de les dades epidemiològiques, per tal que puguin desenvolupar-se amb absoluta seguretat per als infants i adolescents i per a les persones que en tenen cura, així com per la resta de la ciutadania. En aquest sentit, s’establiran uns criteris imprescindibles de seguretat i protecció per a la seva realització.


Per a més informació podeu adreçar-vos a la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Sadurni d'Anoia:

PUBLICAT EL 25.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Anteriors SegüentsAssAcademicaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJoveServeiComarcalJoventut
Anteriors SegüentsDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat