Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Estat del cel 22ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Obres arxiu i escola adults
Comencen les obres de l'Arxiu i l'Escola d'Adults

Els dos serveis s'ubicaran a la planta inferior de l'edifici del Centre Cultural de la plaça Nova

Es preveu que les obres puguin estar enllestides a l'octubre

A finals de la setmana passada s'han endegat les obres de la segona fase del Centre Cultural de la plaça Nova, on s'hi ubicaran el futur Arxiu municipal i l'Escola d'Adults.

Aquesta actuació permetrà completar el programa de remodelació de l'edifici de les antigues escoles i donar solució a dues demandes també històriques, com són reunir en un sol equipament la conservació i consulta de l'arxiu, que actualment es troba repartit en diverses dependències i edificis; i també facilitar un espai propi a l'Escola d'Adults, que ara mateix està ubicada a l'equipament de l'IES Jacint Verdaguer.

Aquests dos nous serveis s'ubicaran a la planta inferior de l'edifici del Centre Cultural, a l'àrea situada sota la sala de lectura de la biblioteca. Aquesta planta inferior està en aquests moments parcialment ocupada per despatxos i espai de magatzem. El pressupost d'aquesta d'obra és de 621.330 euros, IVA inclòs, i es preveu que pugui estar enllestida en el darrer trimestre d'aquest 2020.

L'Arxiu comptarà amb una superfície d'una mica més de 250 metres quadrats, dels que més de la meitat els ocuparà el dipòsit de paper i documents. S'habilitarà dues sales de consulta, a més d'un espai de treball, així com un magatzem que farà també les funcions de taller.

Pel que fa a l'Escola d'Adults, que s'estendrà en uns 230 metres quadrats, el projecte ha previst tres aules docents polivalents i multimèdia, d'entre 30 i 37 metres quadrats de superfície cadascuna, així com un vestíbul, zona de secretaria, sala de professors i tutoria.

PUBLICAT EL 01.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic