Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Carrer Raval
Sant Sadurní aprovarà un pla de xoc per fer front a la COVID-19
Es tirarà endavant abans del 10 de juny i contemplarà mesures socials i econòmiques

La crisi provocada per la COVID-19 ha obligat a l’Ajuntament de Sant Sadurní ha reorganitzar xifres per tal de fer front al què vindrà. Bona prova d’això és el pla de xoc a nivell econòmic i social que s’aprovarà abans del dia 10 de juny i que ja va avançar alguns ítems al ple municipal del mes de maig. En aquesta línia, el regidor d’Hisenda, Carles del Amor, ha explicat a Ràdio Sant Sadurní que “abans del dia 10 presentarem quines són totes les línies de treball i cada línia va amb la seva contrapartida econòmica. Què invertirem i d'on ho treurem”.

El principal problema, segons ha explicat Del Amor és “la merma d'ingressos, però no la despesa, que es mantindrà”. Un fet que, previsiblement, s’allargarà un parell d’anys.

En la part final, Del Amor ha avançat que el pla de xoc parteix de 408.000 euros alliberats per l’Estat i que estan estudiant “d’on treure més”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 02.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic