Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
pedro campos
Pedro Campos: "Vinc sense passat polític. Ens hem de poder entendre més tots els partits"
El portaveu del PSC confia en "poder arribar a consensos"

El nou portaveu del Partit dels Socialistes, Pedro Campos, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política del mes de juny. Una entrevista que ha servit per valorar alguns dels punts més destacats del ple de maig, a banda, també, del decàleg que s’aprovarà aquesta setmana. “Hem volgut impulsar molt el decàleg. El deixem obert, no és un document tancat”, ha explicat Campos, que ha afegit que “se’ns gira molta feina. Costa ser optimista, però cal treballar per ser-ho”.

Preguntat per la gestió de la Casa dels Avis, un dels temes més debatuts al ple, ha dit que “tenim diferències en la gestió de la Casa dels Avis, de la situació dels treballadors, no en el fons”. Unes diferències que, segons Campos, “hi han de ser però amb esforç podem arribar a consensos”.

La Fassina, el funcionament del consistori, la via pública o l’estrena com a portaveu del PSC, han estat altres dels temes que Campos ha posat sobre la taula. En aquest darrer punt ha explicat que "vinc sense passat polític. Ens hem de poder entendre més tots els partits"

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 08.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic