Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 22ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
thoportemacasa
La compra, a casa
SOM Sant Sadurní, amb el suport de l'Ajuntament, impulsen una prova pilot amb una trentena d'establiments adherits

SOM Sant Sadurní, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Sadurní, ha posat en marxa la campanya "T'ho portem a casa", una iniciativa que arrenca en fase de proves per tal de portar les comandes i compres al domicili del client. La voluntat és copsar la demanda real d'aquest servei que aportaria valor afegit, alhora que reforçar el comerç local i de proximitat, davant la difícil situació que està causant la crisi de la COVID-19. 

La proposta compta ja amb una trentena d'establiments adherits i aquesta primera fase es prolongarà fins a finals d'agost. La voluntat és que aquest servei pugui prolongar-se i incorporar-se com un servei més que pot oferir el teixit comercial i de serveis del municipi, així com anticipar una opció de venda en cas d'un possible rebrot de la pandèmia.

servei a domicili

En aquesta primera fase del servei el lliurament a domicili es farà únicament dins l'àmbit local de Sant Sadurní d'Anoia i en horari de matí i tarda, de dilluns a divendres, i també els dissabtes al matí. El servei T'ho portem a casa és un servei de repartiment a domicili gratuït per al client, malgrat que pot estar condicionat a un import mínim de compra per part dels establiments que el faciliten.

Gràcies a aquest servei conjunt, els clients podran continuar fent les compres al comerç local de Sant Sadurní d'Anoia, ja sigui de forma presencial, per telèfon o correu electrònic, o per mitjà d’altres formes de compra en línia, que faciliti cada establiment, i podrà demanar que li duguin la compra a casa seva, ja sigui per problemes de mobilitat, per problemes d'horaris o simplement per comoditat, previ pagament a l'establiment de la compra realitzada.

Els establiments adherits són: Arrels, Base Esports Solà, Cal Feru, Cal Vicentó, Centre Veterinari Sant Sadurní, Joies Cristina Garcia Saràbia, El Jardinet, Electrodomèstics Robles, Electrònica Mirambell, Éxit moda, Farmàcia Anna Ferrer, Ferreteria Robert Cardús, Fotografia Adolfo, La Botiga del Xavi, Lecegui Joiers, Llibreria Jepi, Mel i Menta, Mis Enriquetas, Mònica Mateo Imatge, Muni Perruquers, Noa Kids, Ofiservei, Ornela perruqueria, Pastisseria Carafí, Tallers Domingo/ Tripijocs, Tot Sport, Vega Estilistes, Vímets.

L'entitat donarà d'alta a tots els establiments adherits al projecte també dins el directori adomicili.slowshopping.cat, directori conjunt del petit comerç català nascut durant la Covid 19 per ajudar els petits comerciants per mitjà de les associacions de comerciants d'arreu del territori.

Per tal d'incentivar els establiments a oferir aquest servei als clients, l'entitat bonificarà els primers quinze repartiments a tots els establiments que s'afegeixin al llarg del període de prova.

Per poder oferir el servei, cal estar adherit a l'entitat comercial SOM Sant Sasdurní. Per a més informació, els establiments interessats es poden adreçar al correu info@somsantsadurni.com o bé trucar als telèfons 93 891 09 96 o 699 14 90 70.

Aquest projecte s'emmarca en el Pla de dinamització comercial de l'entitat amb el suport de l'Ajuntament de la vila.

PUBLICAT EL 21.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic