Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 21ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Renfe
Les obres de la línia R4 de Rodalies començaran el 25 de juliol i es prolongaran fins a mitjans de novembre
  • Aquesta actuació deixarà sense servei de tren el tram entre Sant Sadurní i Martorell. RENFE cobrirà el trajecte amb un servei d’autobús
  • Afectarà també el tram entre Sant Sadurní i Sta. Margarida i els Monjos, amb una única via en servei que reduirà la freqüència de trens

La setmana passada l’alcalde de la vila Josep Maria Ribas va participar a una reunió telemàtica amb responsables d’ADIF i els alcaldes i alcaldesses dels municipis veïns – Vilafranca, La Granada, Subirats i Gelida – afectats per les obres del corredor del Mediterrani, per tal de conèixer l’abast de l’afectació d'aquesta actuació sobre la línia R4 de Rodalies.

RENFE va confirmar finalment que les obres s’iniciaran el 25 de juliol i es prolongaran fins al 16 de novembre, i que deixaran sense servei de tren el tram comprès entre Sant Sadurní i Martorell. Per cobrir el trajecte s’habilitarà un servei  de bus llançadora entre Sant Sadurní i Martorell, a més de tres minibusos directes per connectar amb Gelida.

Així mateix, el tram entre Sant Sadurní i Santa Margarida i els Monjos també es veurà afectat, ja que hi haurà una única via en funcionament i això suposarà que només hi passi un tren cada hora en cadascun dels sentits.

A més, també se suspendran alguns dels darrers trens del dia, que es cobriran també per carretera amb un servei d’autobús.

Augmentar el servei per carretera fins a Barcelona

Davant les incomoditats i greuges que implicaran aquestes obres per a les persones usuàries del servei de Rodalies, l’Ajuntament de Sant Sadurní ja ha sol·licitat a la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya un reforç del servei regular d’autobús fins a Barcelona durant els propers mesos, en previsió de l’augment de la demanda que ocasionarà aquestes obres a la línia R4 de Rodalies.

L’Ajuntament de Sant Sadurní oferirà tota la informació disponible tan bon punt RENFE concreti els nous horaris i els detalls de com es desenvoluparà el servei de tren i d’autobús.

PUBLICAT EL 24.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic