índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Notícies
Istiu 2020
Estrena de l'Istiu 2020
  • La zona de pistes del parc Lluís Companys acull enguany el cicle d'espectacles i concerts que organitza la regidoria de Joventut
  • Cal fer reserva prèvia per assistir als espectacles a través del web www.indexjove.cat 

Aquesta setmana s'ha donat el tret de sortida a l'edició 2020 de l'Istiu, el cicle d'espectacles i concerts que des de fa més de tres dècades organitza la regidoria de Joventut de l'Ajuntament. Ho fa en un nou escenari, la zona de pistes del parc Lluís Companys, espai que permet una millor distribució del públic i preservar les mesures de seguretat sanitària i el distanciament que exigeix el context actual.

Aquest dimecres l'Istiu s'estrenava amb una doble ració sadurninenca. Primer Ramon Castellví amb la seva bateria i acompanyat per d'altres músics d'excel.lent nivell, alguns de la vila. I després el grup Sin Reputación, que van oferir un gran espectacle musical carregat de rock i rock & roll. Dijous prenia el testimoni Joina, que presentava el seu disc Companyes, una deliciosa fusió d'estils, amb hip hop, rap o electrònica, i amb una accent rotundament femení i feminista.

La propera setmana arriben dues noves propostes: les acrobàcies des d'un llit elàstic de Back 2 Classics, el dimecres 22, i el dijous 23 Sound de Secà amb la seva habitual exhibició de percussió i ritme. El teatre, la comèdia i el surrealisme es donaran cita el dimecres 29 de juliol amb Inda Peresa i Lubbert per tancar la programació d'aquest any.

Si voleu assistir a alguns dels espectacles cal sol·licitar reserva prèvia a www.indejove.cat 

PUBLICAT EL 17.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat