Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
foc codorniu
Incendi de vegetació dins les Caves Codorniu
La ràpida intervenció terrestre i per aire d'ADF i Bombers, amb el suport de la Policia Local i Mossos d'Esquadra, va evitar que el foc es descontrolés

El passat dimarts cap a quarts de set de la tarda es va originar un incendi de vegetació a l'interior de les Caves Codorniu de Sant Sadurní, que va cremar aproximadament 1,5 Ha de vegetació i va afectar parcialment la bassa de la depuradora i de forma lleu un mur de les instal·lacions.

La ràpida intervenció terrestre i per aire dels ADF i Bombers, amb el suport de la Policia Local i Mossos d'Esquadra, va suposar que en poca estona el foc estigués controlat i no pugés a la copa dels arbres, tot i que avançava ràpidament atesa la sequedat de la vegetació. ADF i Bombers van estar remullant la zona fins a les 22h.

Els primers indicis apunten que el foc va començar de forma fortuïta en un transformador elèctric o caixa de llums.  

En l'extinció hi van prendre part l'ADF Sant Sadurní, amb el suport d'ADF Torrelavit i ADF Quintinenca de Sant Quintí de Mediona amb un total de 4 vehicles; 1 helicòpter i 5 dotacions de Bombers, Policia Local, Mossos d'Esquadra i el SEM. També es van desplaçar fins al lloc de l'incendi l'Alcalde i el regidor de Governació i Via Pública.

PUBLICAT EL 27.08.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic