Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 22ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
pedro campos
Pedro Campos: “Tot el que fem sota el paraigües de la marca Cavatast, funciona”
El portaveu del PSC valora positivament la 24a edició de la mostra

El portaveu del grup municipal socialista, Pedro Campos, també ha passat pels micròfons de Ràdio Sant Sadurní en una entrevista que ha servit per repassar el darrer ple municipal i l’actualitat sadurninenca, on ha s’ha aturat a valorar la 24a edició del Cavatast:  “Els empresaris estan contents amb aquest Cavatast i cal felicitar a l’equip turisme”, afegint, també que “tot el que fem sota el paraigües de la marca Cavatast, funciona. Potser, durant l'any, hauríem d'aprofitar per fer més esdeveniments sota aquest paraigües”.

Preguntat per un dels punts del ple, la pròrroga forçosa de la gestió del servei de regulació de la zona blava, Campos ha explicat que “el govern sempre arriba tard” i que “falten projectes al calaix”.

Un altre dels punts destacats de l’entrevista, ha estat la situació de la indústria penedesenca: “Les conseqüències ja són reals, hi ha empreses que estan tancant i hem de sumar esforços I no ser tan estrictes amb el model d’indústria”.

El portaveu socialista també ha parlat de les ordenances fiscals, esperonant al Govern a que aporti més informació per tal d’estudiar-les millor. Amb tot, és conscient que tant les ordenances com el pressupost “aniran una mica forçats per adaptar-se a la realitat. Tindrem poc marge de maniobra”.

Campos ha clos l’entrevista convidant al Govern a treballar colze a colze amb l’oposició: “No ens donen informació i com a oposició amb vocació de govern ho passem malament. Volem ajudar, però costa molt, perquè no ens deixen”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 07.10.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic