Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 22ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Rafa Berlanga: "Ha de pagar qui té més i menys qui en té menys"
El portaveu de Sant Sadurní en Comú aposta per la tarifació social en les ordenances

El portaveu de Sant Sadurní en Comú, Rafa Berlanga, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní i ha aprofitat per parlar de l'actualitat sadurninenca i de les qüestions més rellevants del darrer ple. Un dels punts més destacats de l’entrevista ha estat el referent a les ordenances fiscals que s’han d’aprovar al proper ple. Un punt on ha apuntat que “ha de pagar qui té més i menys qui en té menys, això crec que tothom hauríem d'estar d'acord”, afegint, també, una aposta clara per la tarifació social: “S'ha de fer alguna prova pilot, però no de qualsevol manera, potser ara no és el millor moment”.

En l’anàlisi i valoració del Cavatast, Berlanga ha aprofitat per explicar que “no podem aturar la vila, han de passar coses, ens hem d'acostumar a conviure amb el virus” i, paral·lelament, ha dit que “la cultura està molt mal ferida”.

També ha parlat d’habitatge, en relació al conveni de l’Ajuntament amb la SAREB, per a la cessió d’habitatge destinat a lloguer assequible. En aquest sentit i valorant el servei, el portaveu d’En Comú ha apuntat que “s'està fent molta feina des de habitatge. Faltava full de ruta, però poc a poc es va avançant”.

Entre d’altres temes, Berlanga també ha apostat per un replantejament del municipi: “Ens hauríem de replantejar un centre més de vianants i altres solucions, com un carril bici real i no tan decoratiu”. 

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 09.10.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic