Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Estat del cel 21ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
jimenez
Carles Jiménez: "Hem de mantenir la marxa posada i seguir organitzant activitats”
El portaveu del PP valorar molt positivament l´esforç fet en l'organització de les Fires i Festes i el Cavatast

El regidor del Partit Popular a Sant Sadurní, Carles Jiménez, ha passat també pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en el marc de la ronda política del mes d’octubre. Una entrevista que ha servit per analitzar l’actualitat i desgranar alguns dels temes més rellevants del ple municipal.

Jiménez ha aprofitat per valorar molt positivament l’esforç fet en l'organització de les Fires i Festes i el Cavatast: “No podem fer d’això festa ni disbauxa, però hem de mantenir la marxa posada i seguir organitzant activitats”.

Un dels temes destacats del ple va ser l’inici de debat sobre la gestió de les zones blaves. En aquesta línia, el portaveu popular va explicar que “necessitem un pla de reactivació del comerç i dels emprenedors, empreses… i, una de les vies, és facilitar l'estacionament”.

L’actualitat del teixit industrial penedesenc és un dels temes candents al territori i el portaveu del PP a Sant Sadurní s’hi ha posicionat: “Les administracions locals hem d'arribar a un acord sobre què és el que volem pel Penedès, un territori amb una idiosincràsia especial i on la vinya ens fa sentir únics. Però també necessitem indústria i hem de buscar el punt mig que pugui casar entre les dues realitats perquè si no estem abocats al fracàs”.

Finalment, Jiménez també ha fet esment a l’economia municipal i a les ordenances fiscals que s’aprovaran en el proper ple: “Nosaltres apostem per tres eixos: més bonificacions a les famílies; bonificacions, ajudes i baixada d'impostos a aquells que creen llocs de treball i menys taxes en la gestió del Sant Sadurní turístic”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 14.10.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic