Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 23ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
plantada
275 alumnes de les escoles de la vila participen de la 31a Setmana de l'Arbre amb una plantada
S'han plantat 125 arbres a la zona Can Mas de la Riera

275  alumnes de les escoles de Sant Sadurní han participat aquesta setmana en la plantada d’arbres de la 31a setmana de l’arbre que organitza cada any el grup ecologista local ADEMA amb el suport de l’ADF local, la Federació ADF Penedès Garraf i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.  

En aquesta ocasió es van programar vàries plantades al llarg de tota una setmana, per tal d'evitar concentracions de grups  degut a la crisis sanitària.

15 voluntaris de ADEMA, ADF i AMPA Vedruna han fet possible que durant tota la setmana del 23 al 27 de novembre s’hagin fet diferents plantades tant als matins com a les tardes amb els diferents grups estables de les escoles Vedruna, Sant Josep, Jacint Verdaguer i Intermunicipal.  Amb tot, el passsat divendres, últim dia de la plantada, es va haver d'ajornar l'activitat a causa de la pluja

En total s’han plantat 125 arbres d’espècies com ara pins, alzines, avellaners, ametllers, arboç, i aranyons coma a més destacats a la zona coneguda com El bosc de les escoles a la zona de Can Mas de la Riera.

Aquest espai ha estat reconegut ja amb 3 premis pel projecte “educació vital” . Es tracta d'un espai d’aprenentatge en plena natura per experimentar, viure sensacions i aprendre a través de la pròpia vivència i agafar consciència de la necessària protecció del medi ambient en l'harmonització de les espècies i persones, amb actitud de pau, i respecte a la diversitat.

Podeu veure més imatges al Flickr de l'Ajuntament

PUBLICAT EL 29.11.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic