Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Restablerta la circulació de trens entre Sant Sadurní i Martorell
Des del juliol el tram entre aquestes dues poblacions s'havia de fer en busos llançadora

Aquest diumenge 13 de desembre ha quedat restablerta la circulació de trens entre les estacions de Sant Sadurní d'Anoia i Martorell, un trajecte que des del mes de juliol s'havia de fer en busos llançadora a causa de les obres del corredor Mediterrani dutes a terme per ADIF.

Les obres, que van començar 25 de juliol i havien de finalitzar inicialment el 16 de novembre,  han deixat els usuaris sense servei de tren el tram comprès entre Sant Sadurní i Martorell, un trajecte que s'ha hcobert amb busos llançadora durant aquests mesos. Així mateix, el tram entre Sant Sadurní i Santa Margarida i els Monjos també estava afectat, amb una única via en funcionament i un únic tren cada hora en cadascun dels sentits.

Aquesta situació ha provocat importants greuges i molèsties als usuaris de Rodalies RENFE, que han vist incrementat el temps de trajecte en quasi una hora. 

Renfe

PUBLICAT EL 14.12.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic