Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
arantxa Molina
Arantxa Molina: "Ser regidora? Millor del que em pensava i del que m'havien dit"
La portaveu dels Comuns valora positivament els primers mesos com a regidora

La nova portaveu de Sant Sadurní en Comú, Arantxa Molina, ha estat l’encarregada d’inaugurar la Roda Política del mes de març on ha valorat positivament els primers mesos com a regidora: “L'entrada a l'Ajuntament ha estat millor del que pensava millor del que m'havien dit”, però “de seguida te n'adones que a dins d'un Ajuntament, de l'administració, tot va molt lent”. Molina ha subratllat, a més, que “continuarem portant el mateix programa, defensant la tarifació social, el feminisme, l'ecologisme, com feia el Rafa”.

Preguntada per les eleccions al Parlament de Catalunya i la gran abstenció, la portaveu dels Comuns ho té clar: “Hi ha mala llet, la gent està enfadada per la situació, amb els polítics. Crec que això va ser més important que la por per explicar l'abstenció”.

Molina també ha valorat la crisi de la COVID-19, les restriccions i mesures i el paper del consistori: “L’Ajuntament crec que ho ha fet bé davant la covid, ajudant i fent tot el que ha pogut pels veïns”.

A la part final, la portaveu dels Comuns també ha donat la seva opinió sobre el desplegament policial de divendres passat arran de la concentració en favor del raper Pablo Hàsel i de la llibertat d’expressió: “Les xarxes socials ho poden magnificar tot i hi havia una certa por, però sobretot perquè no sabies qui podia venir de fora”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 03.03.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic