Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 24ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Ton Amat: "El pressupost farà un salt de qualitat gràcies al romanent"
"La segona fase de l'Ateneu i el projecte del camp de futbol” seran algunes de les inversions

El primer tinent d'alcalde i portaveu de Junts per Sant Sadurní, Ton Amat, també ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política del mes de març. Entrevista que ha servit per valorar el ple municipal del mes de febrer i l'actualitat sadurninenca, molt marcada per l'aprovació del romanent que s'ha de dur a terme durant aquest mes. En aquesta línia, Amat ha dit que “la pandèmia ha creat desajustaments” i que “el pressupost farà un salt de qualitat” gràcies al romanent -gairebé dos milions d’euros-, que es destinarà, entre d'altres, “a la segona fase de l’Ateneu, el projecte del camp de futbol i a ajudes en acció social, habitatge i empreses”.

Preguntat pel Cava Centre, Amat ha explicat que “s'ha signat el contracte amb l’empresa” i que “serà una realitat en els propers tres o quatre mesos”, afegint que, “els canvis, benvinguts siguin”.

El portaveu de Junts també ha parlat en matèria d’habitatge: “És un tema complicat però volíem avançar en aquesta legislatura, ja que era un dels objectius”.

L'administració electrònica que, ha dit, “ha vingut per quedar-se“; les eleccions al Parlament de Catalunya o l'actualitat al voltant del sector del cava, han estat altres dels temes que s'han posat sobre la taula.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 09.03.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic