índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Notícies
casalestiu
Dimecres 14 d'abril s'obre el termini de preinscripció al Casal d'Estiu 2021
  • Les sol·licituds es poden presentar fins al 21 d'abril al formulari que trobareu al web www.santsadurni.cat/casalestiu
  • El calendari del Casal d'Estiu d'enguany serà del 28 de juny al 30 de juliol. L'oferta d'activitats i serveis estarà subjecte a possibles canvis que es puguin derivar de la situació sanitària i les mesures decretades per les autoritats

L'Ajuntament de Sant Sadurní obrirà aquest dimecres 14 d'abril, a partir de les 9 hores, el termini de preinscripció al Casal d'estiu municipal.

Les sol·licituds s'hauran de presentar telemàticament a través del formulari que trobareu a la pàgina www.santsadurni.cat/casalestiu, fins a les 20 hores del dimecres 21 d'abril. Cal omplir un únic formulari per família.

L'ordre de presentació de sol·licituds no dona cap dret preferent i d'assignació de places. Sí es donarà preferència als nens i nenes empadronats a Sant Sadurní.

En cas que se superi el número de sol·licitud a l'oferta de places, s'assignaran punts pels barems de puntuació i, en segon terme, un sorteig.

El número de places previst per aquesta edició del Casal d'Estiu serà de 415 places.

Casal d'Estiu 2021

El Casal d'Estiu municipal està previst del 28 de juny al 30 de juliol, ambdós dies inclosos, i s'adreça a infants i adolescents nascuts entre el 2007 al 2017. L'horari serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 15 a 17 hores, i comptarà també amb servei d'acollida, de 7:45 a 9 hores, i de menjador, de 13 a 15 hores.

Els espais on es desenvoluparà el Casal seran l'Escola La Pau, per als nascuts entre els anys 2013 i 2017, i l'Escola Intermunicipal del Penedès, per als nascuts entre el 2007 i el 2012.

La programació d'activitats i serveis es pot veure afectada per possibles canvis en la situació sanitària i mesures que puguin decretar les autoritats competents. 

Calendari 

  • 28 d'abril (a partir de les 10h). Llista de totes les sol·licituds amb puntuació provisional 29 d'abril. Reclamacions a les puntuacions provisionals.
  • 3 de maig. Sorteig de desempat
  • 4 de maig (a partir de les 10h). Llistes definitives d'admesos La publicació de les llistes es farà al web indexjove.cat i també a l'Índex. 
  • Del 7 al 13 de maig. Formalització de la preinscripció, presentació de la documentació i pagament

Per a més informació podeu adreçar-vos a la regidoria de Joventut o consultar el web www.santsadurni.cat/casalestiu:

PUBLICAT EL 08.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat