Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 22ºC|5ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Damià Deàs
Damià Deàs renovarà com a president de la patronal del Cava
Es crea la Comissió executiva d'AECAVA per a la dinamització de propostes i presa de decisions

La Junta directiva de l'associació d'elaboradors de cava AECAVA, reunida dilluns 26 d’abril, va acordar la renovació de Damià Deàs com a president de l'entitat. El mandat de Deàs finalitzava aquest 2021. En l'anterior reunió de Junta directiva, Deàs havia expressat que no renovaria el seu mandat i havia posat el seu càrrec a disposició de la Junta, però finalment ha decidit seguir al capdavant de l’associació.

Entre els motius que han fet que continuï "han estat les mostres de recolzament que he rebut aquestes darreres setmanes, tant des de dins com des de fora de l'associació. També crec que és un moment especialment important per acompanyar, des d'AECAVA, al Consell Regulador del Cava en la tasca d'implementació del nou Pla Estratègic", segons ha declarat Deàs.

Una de les iniciatives del nou mandat serà la creació d’una Comissió executiva formada per 8 vocals de la Junta directiva, que té un total de 25 vocals. Aquesta comissió tindrà com a repte la dinamització de propostes i la presa de decisions i acompanyarà al president en les seves funcions de lideratge de la patronal. Segons Deàs, "soc una persona emocional i necessito implicar-me totalment en tot allò que tinc entre mans". I afegeix: "agraeixo en aquest cas la implicació i el recolzament dels membres de la nova comissió. Amb aquesta iniciativa seguim amb la tasca iniciada des d'AECAVA en els darrers anys de participació activa de les empreses en l'associació a través de les comissions i els diferents grups de treball. Per aconseguir ser un sector fort, cohesionat i sentir orgull pel nostre producte, el primer que hem de fer és aconseguir-ho des de la mateixa patronal i ser-ne un exemple i, en aquest sentit, crec que anem en la bona direcció".

Deàs serà formalment renovat en el seu càrrec després de l’assemblea general ordinària d'AECAVA que previsiblement se celebrarà el proper mes de maig.

[Nota de premsa AECAVA]

PUBLICAT EL 29.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic