Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 23ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
pedro campos
Pere Campos: “Aquest govern va néixer dividit”
El portaveu del PSC parla de "descoordinació" i manca de "comunicació conjunta" entre ERC i Junts per Sant Sadurní

El portaveu del grup municipal socialista, Pere Campos, ha obert la Ronda política del mes de juliol que ha servit per conversar sobre els aspectes més destacats del darrer ple i l'actualitat sadurninenca. Entre els temes destacats, ha parlat del pacte de Govern entre ERC i Junts per Sant Sadurní i la seva gestió i funcionament: “Aquest govern va néixer dividit. A finals d’any hi haurà canvi d’alcaldia i hi ha una mica de descoordinació. No fan comunicació conjunta”.

També ha opinat sobre la cessió de la gestió de l'Inter a la Generalitat: “El tema de la Intermunicipal està obert, n'hem de parlar. L'escola tenia molta qualitat I s'ha anat degradant”, afegint que “es podria reestructurar”.

Preguntat per la novetat en l'estacionament a la zona blava, que a partir del setembre es regularà amb un rellotge horari, el portaveu socialista ha apuntat que “vam votar a favor però amb un punt crític. Tot i que serà més flexible, ens hem queixat de què s'ha endarrerit molt”.

Campos també ha parlat sobre les Fires i Festes: “Serem els últims amb les festes i crec que el model d'aquí és prudent”. I el Cavatast: “Es podria obrir una mica més, fer diverses localitzacions”.

El Pati de Can Guineu i el consegüent procés participatiu de la casa pairal o la proposta de progressivitat fiscal a les escoles bressol han estat altres temes que ha posat sobre la taula el portaveu socialista.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 05.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic