Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Arantxa Fernández: "La gent ha de decidir quin ús li vol donar a Can Guineu"
La portaveu de la CUP Sant Sadurní creu que s'ha d'obrir el procés participatiu abans d'acabar el mandat

Arantxa Fernández també ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política del mes de juliol, on ha repassat els principals assumptes de l'actualitat i del ple municipal de juny. Entre ells, el futur de Can Guineu: “Ens agradaria que abans d’acabar mandat s’hagin decidit els usos per fer el procés participatiu. I que la gent ho decideixi”.

Preguntada pel canvi de model de la zona blava a partir de l'1 de setembre, que permetrà mitja hora d’estacionament a través d’un rellotge horari, Fernández ha dit que “és una bona notícia” i ha recordat que “des de la CUP ja vam presentar una moció al 2018”.

La prova pilot de la taxa de les escoles bressol amb progressivitat fiscal, prevista per a l'octubre, va ser un altre dels temes destacats del ple: “Ha costat, però volem agrair que finalment s’aposti per la progressivitat fiscal, tot I ser una prova pilot”.

La gestió i organització de les Fires i Festes i el Cavatast en temps de pandèmia, l’actualitat de l’Inter o la relació amb el Govern, han estat alguns dels temes que també s’han tractat a l’entrevista.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 06.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic