Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 21ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Puigdàlber
Puigdàlber a l'Obert X Vacances
El terme municipal més petit de Catalunya, present aquest dijous al magazín de La Xarxa

Amb poc més de mig miler d’habitants i 0,40 km², Puigdàlber és el terme municipal més petit de Catalunya. Eminentment rural, aquest municipi penedesenc situat entre el Pla del Penedès i Subirats ha estat protagonista al magazín estiuenc ‘Obert X Vacances’, de la Xarxa, d‘aquest dijous.

Marc Fernández, segon tinent d’alcalde del municipi, ha explicat algunes curiositats del municipi i ha parlat de l’increment poblacional que ha experimentat Puigdàlber amb la pandèmia: “Arran del confinament hi ha hagut famílies que hi han vingut a viure i a interessar-se pel nostre municipi. Fins al punt de plantejar-nos fer una borsa interna per a la gent que ve a informar-se”.

Els projectes de futur; el que suposa viure en el terme municipal més petit de Catalunya, sobretot, en temps de pandèmia i confinament o els atractius turístics del Penedès, amb el vi com a principal referent, han estat altres dels aspectes que Fernández ha destacat.

Podeu recuperar el programa sencer aquí.

PUBLICAT EL 29.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic