Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
lliga catalana
El Noia s'estrena a la Lliga Catalana
Debuta (20:30 hores) visitant el Lleida en la primera fase de la competició, en un grup en què també s'enfrontarà al Manlleu

Aquest divendres es posa en marxa una nova edició de la Lliga Catalana d'hoquei patins, competició que comptarà amb la participació de 12 equips. El Noia Freixenet s'estrenarà visitant el Lleida, en un Grup 4 de la fase preliminar en què també s'hi troba el Manlleu.

El partit que inaugurarà l'edició d'enguany d'aquesta competició el disputarà el vigent campió, el FC Barcelona, que rebrà al Palau Blaugrana a l'Igualada HC, divendres 20 d'agost a les 19h. Completaran la jornada inicial el CE Lleida Llista - CE Noia Freixenet (Grup 4), també divendres 20 a les 20:30h; i els partits entre CH Caldes i el CP Calafell (Grup 2) i entre el Reus Deportiu i el CP Voltregà (Grup 3), que es jugaran dissabte 21 d'agost a les 19h i a les 21h respectivament.

El dissabte 28 d'agost se celebraran els últims partits de la fase inicial, ja que el dimarts 31 d'agost començarà la fase final amb els partits de quarts de final. Hi accediran els dos primers classificats de cada grup. El 3 i 5 de setembre estan previstes les semifinals i final, que tindran lloc al pavelló de Sant Hipòlit de Voltregà.

El Noia Freixenet, finalista l'any passat, no podrà comptar durant aquestes setmanes amb Adrià Ballart, que va patir aquesta setmana una fractura al turmell esquerre durant un partit amistós de preparació.

En cas d'arribar a la ronda de semifinals, Ràdio Sant Sadurní retransmetrà en directe els partits del Noia Freixenet.

PUBLICAT EL 20.08.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic