Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 22ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
arantxa Molina
Arantxa Molina: "Can Guineu no ha de ser un altre Casal d'Entitats"
La portaveu dels Comuns vols que la casa pairal sigui "pel poble i del poble"

La portaveu de Sant Sadurní en Comú, Arantxa Molina, ha participat en la Ronda Política d’octubre per valorar alguns dels aspectes més rellevants de l’actualitat sadurninenca i del ple municipal. Una conversa que ha servit, també, per revisar alguns dels actes més destacats de les darreres setmanes, entre ells, les Fires i el Cavatast: “S’havia de fer alguna cosa per Fires, però no és el format que a mi m’agrada”, afegint que “no podem filar tan prim amb la qualitat dels espectacles i el tipus d'espectacles i música”. Pel que fa al Cavatast, ha apuntat que “és un format diferent del que estàvem acostumats, t'acostes més al cava. El de carrer s'havia convertit en un ‘botellón’”. I ha parlat de futur: "S'ha de repensar, no podem tornar al model prepandèmia”.

Preguntada per Can Guineu -aquest dijous arrenca el Procés de Participació Ciutadana amb una sessió informativa que es podrà seguir en streaming al web municipal i al canal de l'Ajuntament a YouTube- Molina ha dit que “volem que sigui pel poble i del poble, que en puguin gaudir. Volem que sigui per a les entitats, però amb les portes obertes. No volem un altre Casal d'Entitats. I el que més ens interessa és que hi hagi un espai per adolescents”.

I un altre dels temes que també ha posat sobre la taula és el de les ordenances fiscals, que es duran a aprovació al ple d’aquest mes d’octubre: “Tot puja i congelar els impostos sembla difícil. Creiem que s'ha de pujar, però de manera racional”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 13.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic