Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 21ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
50anys UE femení
La Unió Esportiva celebra el 50è Aniversari del primer equip femení
El club va homenatjar a les històriques jugadores

La Unió Esportiva Sant Sadurní va retre homenatge diumenge a les històriques jugadores del primer equip que va tenir el club, ara fa 50 anys. Un acte emmarcat en la celebració del centenari del club que, tot i que va ser al 2020, es va traslladar a aquest 2021 a causa de la pandèmia.

Aquest retrobament, que va comptar amb la presència de pràcticament totes les integrants de l'equip, va servir, també, per posar en valor el futbol femení amb una trobada amb les veteranes i les jugadores de la pedrera actual. Després de la foto de família i l'entrega d'obsequis, les veteranes van ser les encarregades de fer la sacada d'honor en el partit que enfrontava a la Unió Esportiva amb el Puigdàlber.

L'acte va comptar amb l'assistència d'una dilatada comitiva de l'Ajuntament de Sant Sadurní amb l'alcalde Josep Maria Ribas al capdavant, acompanyat dels regidors Xavi Rodríguez, Toni Romeu, Pedro Campos, Erika Ruiz, Jordi Pujol i Arantxa Molina.

PUBLICAT EL 13.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic