Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat amb pluja 21ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
pedro campos
Pedro Campos: "Els grans concerts havien desaparegut des que va deixar de governar el PSC"
El portaveu del PSC aposta per unes Fires 'més diverses'

El portaveu del grup municipal socialista, Pedro Campos, també ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política d'octubre. Una conversa que ha servit per repassar el darrer ple municipal i l'actualitat sadurninenca i que ha encetat valorant les Fires i el Cavatast: “Les Fires tenien un cartell espectacular, però podia haver estat més divers, ja que estava molt dirigit a un públic concret”, afegint que “els grans concerts havien desaparegut des que va deixar de governar el PSC”. Pel que fa al Cavatast, Campos ha dit que “el model de carrer és innegociable. Hem de dignificar fira de carrer”. I ha apuntat alguns punts de millora com “crear espais per als més petits o transport amb caves de fora”.

Preguntat per l'aprovació de les ordenances fiscals, que està prevista pel ple municipal d’aquest octubre, el portaveu socialista ha destacat el següent: “Necessitem diners, però no només amb ordenances i taxes se'n poden treure, no volem penalitzar al ciutadà”.

I, finalment, Campos també ha parlat del Procés Participatiu sobre els usos de Can Guineu, que ha arrencat aquest dijous: “Considerem important el procés, però hem de tenir cura, la inversió és molt gran”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 15.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic