Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 22ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
meritxell borràs
Meritxell Borràs: "Can Guineu és un espai de tots i volem que tothom hi pugui entrar”
La portaveu d'ERC repassa l'actualitat sadurninenca i parla del futur de la casa pairal

La regidora d’Acció Social i Igualtat, Promoció Econòmica, Salut Pública, Ocupació i Formació, Meritxell Borràs també ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política d’octubre. Una conversa que, com és habitual, ha servit per desgranar el darrer ple municipal i per valorar alguns dels temes més destacats, com és el cas de les Fires, el Cavatast o la Setmana de la Gent Gran. Sobre aquesta darrera, Borràs ha explicat que el dinar s’ajorna per a la propera edició i que “encara tenim una partida de diners per a ells i abans que acabi l'any farem un parell o tres d'activitats”.

Pel que fa a les Fires i Festes, s’ha mostrat contenta pels resultats: “Ja portàvem el rodatge de l'any anterior i ara era fer-ho més gran. Van estar a l'alçada i la valoració de la gent era bona”, afegint que “el format funciona i hem demostrat que es poden fer unes Fires tot i la covid”.

Quant al Cavatast, Borràs ha començat felicitant l’equip que ha fet possible aquesta 25a edició i ha dit que “s'ha trobat una bona sortida a com es plantejava el Cavatast” i que “s'ha de buscar un format híbrid de cara al 2022”.

Can Guineu, també ha estat un altre dels temes que s’han posat sobre la taula: “Des d'ERC tenim un grup de treball i animo a tothom a què aporti idees. És un espai de tots i volem que sigui una casa on tothom hi pugui entrar”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 18.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic