Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 22ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
95è Aniversari Pastisseria Carafí 95è Aniversari Pastisseria Carafí
Albert Carafí: "El pastisser dona alegria a la gent"
El 95è Aniversari de la Pastisseria Carafí, al Penedès en Xarxa

La Pastisseria Carafí celebra enguany el seu 95è Aniversari. Una efemèride que hem celebrat conversant amb el seu propietari, l'Albert Carafí, que ha visitat els estudis de Ràdio Sant Sadurní per compartir secció del magazín Penedès en Xarxa. Una conversa on ha parlat d'aquesta celebració "Pots esperar els números més grans com els 100, però amb tot el que hem viscut i veient com evoluciona tot, hem volgut celebrar aquests 95".

La pastisseria és un dels oficis "més lligats", però, alhora, un dels que es viuen "amb la dolçor dins del cos" i aporten més felicitat: "Ens calen pastissers que siguin alegres i que donin aquesta alegria a la gent, perquè la necessitem per gaudir de la vida", ha dit Carafí a les noves generacions.

Records, anècdotes i vivències han omplert una conversa on ha explicat que "els canvis són molt ràpids, ara no val a badar. Abans quan portaves una novetat eres el mag", afegint que "a Sant Sadurní els pastissers hem sigut una revolució a l'Alt Penedès".

Finalment, Carafí ha aprofitat per donar les gràcies: "Agrair a tota la gent que ha confiat en nosaltres tots aquests anys perquè, ara com ara, puguem continuar oberts al lloc de sempre".

Podeu recuperar l'entrevista a:

PUBLICAT EL 21.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic