Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 22ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Ton Amat: "És difícil que convisquin en un mateix cap de setmana els dos models de Cavatast”
El regidor de Turisme explica que s'obre un debat sobre el futur de la mostra

El primer tinent d'alcalde i portaveu de Junts per Sant Sadurní, Ton Amat, ha tancat la Ronda Política d’octubre amb una entrevista on ha valorat aquesta 25a edició del Cavatast i el futur de la mostra: “El model actual ha tingut èxit. És difícil que convisquin en un mateix cap de setmana els dos models de Cavatast”, afegint que “és un format que ha vingut per quedar-se” i que s’obre ara un debat sobre el futur de la mostra. Una mostra que els agradaria fer créixer: “L’objectiu és que hi hagués una participació més gran”.

Preguntat pel Procés de Participació Ciutadana sobre els usos de Can Guineu, Amat ha dit que “les jornades han fet entendre que hi ha una part tècnica molt gran. Ha de ser un debat pausat i tranquil”.

També ha parlat d’espais i necessitats: “Tenim moltes necessitats, però les hem de saber ubicar en el lloc i el moment. I hem de valorar la despesa econòmica”. Un d’aquests espais és l’Olímpic de l’Ateneu, que aquest any ha experimentat una renovació: “L’aposta per l’Ateneu era doble, esportiva I tenir alternativa cultural”.

Finalment, Amat també ha parlat sobre les ordenances fiscals, que s’aprovaran al ple d’aquest mes d’octubre: “Hi haurà una pujada d’alguns impostos, no pot ser d’una altra manera, però serà equilibrada”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 22.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic