RÓdio Sant SadurnÝ

AVUI: Intervals de nuvolositat 32║C|17║C
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

NotÝcies
pontriera
Estudi de millora del pont de Can Mas de la Riera
Els treballs tenen com a objectiu estudiar les alternatives per millorar la funcionalitat i la mobilitat en aquest punt

La Diputaciˇ de Barcelona ha realitzat un estudi de millora del pont de Can Mas de la Riera. Es tracta d’una obra constru´da sobre la riera de Lavernˇ als anys 80 per una subcontracta de Renfe per accedir a les vies del ferrocarril i fer treballs d’estabilitzaciˇ, per˛ ara ha esdevingut tambÚ l'accÚs principal a la masia del segle XVIII, adquirida per l'Ajuntament l'any 1981 amb l'objecte de crear-hi un equipament municipal on desenvolupar activitats culturals i concerts.

El treball realitzat tÚ per objecte fer un estudi del pont, avaluar la capacitat hidrÓulica i estudiar les alternatives possibles per millorar-ne la funcionalitat. AixÝ, s’han estudiat tres alternatives amb un cost d’actuacions que s’han valorat en 104.250 euros. Una primera alternativa consisteix en canviar el taulell per un altre amb un cantell menor, la segona es basa en aprofitar la ubicaciˇ dels estreps del pont i aixecar la rasant, i una tercera proposa una ubicaciˇ nova que permeti el drenatge de l’avinguda de cinc-cents anys de perÝode de retorn, com es calculen les noves infraestructures.

Aquesta acciˇ de la Diputaciˇ de Barcelona respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) n˙meros 3 “Salut i benestar” i 9 “Ind˙stria, innovaciˇ i infraestructures”. Els 17 ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’agenda global per a 2030. La Diputaciˇ de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acciˇ de suport als governs locals de la provÝncia d’acord amb aquests ODS.

PUBLICAT EL 10.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nic