Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 32ºC|17ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
Roda política NOVEMBRE 2021 - Arantza Molina, Sant Sadurní en Comú Roda política NOVEMBRE 2021 - Arantza Molina, Sant Sadurní en Comú
Arantza Molina: "No ens podem oblidar dels que reciclen per obligació”
La portaveu dels Comuns valora les ordenances fiscals pel 2022

La portaveu de Sant Sadurní en Comú, Arantza Molina, ha estat la tercera a trepitjar els estudis de la ràdio en la Roda Política del mes de novembre, centrada, bàsicament, en la valoració de les ordenances fiscals pel 2022 que contemplen, entre d’altres, l’increment de l’IBI en un 5%: “Ha pujat una mica més que l’IPC i nosaltres érem partidaris de, com a màxim, augmentar un 4% perquè, tot i que és només un punt, hi ha moltes famílies que els afectarà bastant”.

Sobre la pujada del 20% de la taxa d’escombraries, Molina ha explicat que “aquí estàvem totalment en contra, ja que a les famílies i als negocis ens afecta molt. No ens convenç, és pagar justos per pecadors i venim d’uns anys complicats”. Afegint que “hi ha gent que recicla per convicció, però no ens podem oblidar dels que ho fan per obligació i aquí hi pot haver un efecte rebot”. Cal, segons Molina, “més educació i pedagogia sobre el reciclatge”.

La prova pilot de la progressivitat fiscal a les escoles bressol, que s’havia d’aplicar aquest curs ,però que, finalment, s’ha ajornat; el procés de participació ciutadana sobre els usos de Can Guineu o el canvi d’alcaldia, són altres dels temes que Molina ha valorat.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 10.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic