Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 22ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
Roda política MARÇ 2022 - Arantza Molina, En Comú Roda política MARÇ 2022 - Arantza Molina, En Comú
Arantza Molina: "També hem de tenir cura dels joves i estar molt atents als senyals de feblesa"
La portaveu dels Comuns posa èmfasi en la salut mental dels joves

La portaveu de Sant Sadurní en Comú, Arantza Molina, ha passat aquesta setmana pels estudis de Ràdio Sant Sadurní per analitzar l’actualitat i comentar alguns dels aspectes més destacats del ple de febrer. Una sessió on els comuns van presentar una moció per impulsar un pla comunitari de salut mental per a joves, que es va aprovar per unanimitat: “S’han perdut una de les parts més importants de la vida i han hagut de passar moltes més hores davant d’una pantalla. A la llarga passarà factura i hem d’estar molt atents als senyals de feblesa”, també, des de l’Ajuntament, des d’on ha recordat que es fan moltes coses “però sempre hi ha algun que se’t pot passar”.

Preguntada per la invasió russa a Ucraïna i per les conseqüències que s’hi deriven, Molina ha dit que “sembla el guió d’una pel·lícula amb un pla molt rebuscat, de la pitjor pel·lícula de Hollywood. Després del virus, arriba la guerra, la crisi econòmica… Ja estàvem molt tocats i això ens acabarà de tocar”. Afegint que “no hem d’obviar la realitat. És una guerra que tenim molt a prop, aquí tenim molts ciutadans ucraïnesos i no serà fàcil, però s’ha de dialogar”.

Altres temes que també han sortit han estat la deixalleria o la licitació de les pistes de tenis i pàdel, on ha apuntat que “no ens agrada, haguéssim preferit que l’Ajuntament hagués arreglat aquestes instal·lacions, feia molts anys que es demanaven”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 03.03.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic