Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 20ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
Roda política MARÇ 2022 - Pere Vernet ERC Roda política MARÇ 2022 - Pere Vernet ERC
Pere Vernet: “El Penedès és un territori on la solidaritat versus Catalunya ja està completa”
El portaveu d'ERC aposta per les comunitats energètiques com a alternatives a les grans macroestructures

El regidor de Governació, Via Pública i Participació Ciutadana, Pere Vernet, ha passat aquesta setmana per Ràdio Sant Sadurní per completar la Ronda Política de març en una conversa on ha repassat alguns dels punts més destacats del mes de febrer, entre ells, la moció que presentava la CUP per a la creació d'una comunitat energètica: “El Penedès és un territori on la solidaritat versus Catalunya ja està completa. Tenim grans estructures com l’autopista, l’AVE, el corredor mediterrani… si, a sobre, sumem la MAT, és suficient. Nosaltres vivim del territori i del paisatge. Les alternatives són les comunitats energètiques”.

Sobre una altra de les mocions, en aquest cas, la que presentava el PSC per a la creació d’un servei de neteja de pintades i grafitis, Vernet ha dit que “fa un parell de setmanes es van començar a netejar els grafits a la via pública i es va presentar una moció on es demanava una ordenança per regular la neteja en els espais privats. Estem treballant en el nou reglament i en els propers mesos veurà la llum”. Afegint que “jo distingiria el grafit artístic del taker. Una cosa és art i l'altra és vandalisme”.

La invasió russa a Ucraïna i la solidaritat del poble català, el 8M o les novetats en el nou sistema de recollida selectiva i deixalleria, han estat altres dels temes que el portaveu republicà ha posat sobre la taula.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 11.03.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic