Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
erc
Pere Vernet, escollit cap de llista d'Esquerra Sant Sadurní per a les eleccions 2023

Pere Vernet: “Sento la motivació i les ganes de liderar el projecte polític que durant molts anys ha construït Esquerra a Sant Sadurní”

L’actual regidor de Governació, Via Pública i Participació Ciutadana ha estat escollit aquest dijous com a nou cap de llista per a les pròximes eleccions municipals del 2023.

L’assemblea s’ha celebrat al Casal Daniel Forns de Sant Sadurní d’Anoia. El candidat de la llista republicana ha rebut el suport per unanimitat de la militància, que ha celebrat la seva elecció junt amb l’anterior alcalde Josep Maria Ribes, que ha felicitat i animat al seu relleu.

En Pere, nascut a Sant Sadurní, està casat i és pare de dues filles. Viticultor i enòleg, militant d’ERC, soci de l’ANC, de Plataforma per la Llengua i membre de l’Associació de Joves i Agricultors.

El candidat s’ha mostrat molt orgullós i agraït amb la seva elecció manifestant les seves ganes de liderar el projecte polític que durant molts anys ha construït Esquerra aquí a Sant Sadurní d’Anoia.

[Nota de premsa ERC]

PUBLICAT EL 01.04.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic