Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Acampada
La Pegatina i Auxili tanquen el cartell de l'Acampada Jove 2022
El festival se celebrarà per primera vegada a Sant Sadurní d'Anoia el 14, 15 i 16 de juliol

La Pegatina i Auxili són els nous grups confirmats per l’Acampada Jove 2022. Amb aquest anunci, l’organització ha donat a conèixer el cartell complet que està conformat per un total de 21 grups, a l’espera d’anunciar més programació musical i activitats.

D’aquesta manera, els dos nous grups se sumen als ja anunciats Buhos, La Fúmiga, Mafalda, Ciudad Jara, Smoking Souls, Ginestà, Xavi Sarrià, Ebri Knight, Roba Estesa, Huntza, El Diluvi, The Tyets, Lildami, El Pony Pisador, Jazzwoman,Tribade, Rudymentari, Alérgicas al Polen i El Ventilador.

El primer confirmat de la tarda ha sigut La Pegatina, que arriben amb força amb el millor revulsiu emocional. Energia, diversió i espectacle assegurat amb el seu darrer treball ‘Hacia otra parte’, que presentaran el 29 d’abril.

Després de dos anys allunyats dels escenaris, el grup del País Valencià, Auxili, tornen per presentar-nos el seu darrer treball 'Guaret', que va veure la llum el 30 de març. Un àlbum conceptual, un cant a la terra i les arrels, una represa amb força després del descans.

25 acampades petant-ho

Sota el lema '25 acampades petant-ho', el festival Acampada Jove torna després de dos anys d'aturada per la pandèmia en un nou espai a Sant Sadurní d'Anoia el 14, 15 i 16 de juliol per celebrar l'aniversari del festival en una gran festa.

La directora del festival, Kènia Domènech, ha explicat que serà una edició amb "moltes novetats de format i de programació; i la presentació del cartell n'és una primera mostra". Però l'organització no perd de vista els seus orígens i les característiques del festival juvenil autogestionat. "Mantenim l'esperit que ha marcat les 25 edicions del festival, amb una programació musical diversa d'estils i procedències. Reivindiquem el festival fet per joves i per als joves", ha afegit Domènech.

Actualment, el preu dels abonaments de tres dies amb dret a acampada està disponible a la pàgina web a un preu de 45€.

La 25a edició de l’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per el Jovent Republicà i l’Associació́ Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Sant Sadurní d’Anoia el proper 14, 15 i 16 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Montblanc (2019 – 2009), Sant Celoni (2005 – 2008) i
Arbúcies (1996 – 2004).

[Nota de premsa Acampada Jove 2022]

PUBLICAT EL 01.04.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic