Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 22ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Comencen els play-off
El Noia Freixenet rep aquest dissabte a l'Ateneu (19:30h) el Calafell en el primer partit de l'eliminatòria de quarts de final

Aquest cap de setmana, gairebé sense temps per digerir la fase final de la Copa del Rei celebrada el passat cap de setmana a Lleida, es posen en marxa els play-off pel títol de lliga.

El Noia Freixenet rebrà dissabte, a les 19:30 hores a l'Ateneu el CP Calafell, amb vells coneguts com Ferran López a la banqueta i jugadors com Arnau Xaus, Martí Gabarró o HUmberto Mendes. Els del Baix Penedès estan completant un gran tram final de temporada i fa escasses setmanes van aixecar el títol de la Europe Cup després de superar el Lleida i el Follonica a la Final a 4 de la competició continental.

El conjunt sadurninenc torna a la competició després de la brillant imatge que va exhibir fa pocs dies a la Copa, superant amb contundència l'Alcoi als quarts de final i competir fins al final a les semifinals davant el Barça.

Es tracta del primer partit de l'eliminatòria de quarts de final al millor de tres partits. Després d'aquest enfrontament el Noia haurà de visitar Calafell i, en cas de ser necessari, un partit de desempat, es tornaria a jugar a Sant Sadurní.

El club ja ha posat a la venda de manera anticipada les entrades per aquest partit. El preu general és de 20 euros i cada soci podrà retirar fins a 5 entrades, al preu de 5 euros.

hoquei

PUBLICAT EL 12.05.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic