Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 23ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
noia
El Noia Freixenet pateix per accedir a les semifinals de l'OK Lliga
L'equip sadurninenc supera un molt combatiu Calafell en la tanda de penals i divendres inicia a La Corunya la sèrie contra el Liceo al millor de cinc partits

El Noia Freixenet va accedir aquest dimarts a les semifinals del play-off de l'OK Lliga després de doblegar el Calafell en el tercer i definitiu duel que es va haver de resoldre a la tanda de penals, després d'arribar-se amb empat a tres gols a la conclusió de les pròrrogues.

Com havia succeït en els dos assalts anteriors, el combat va ser molt igualat i emocionant, amb les defenses imposant-se als atacs. El Noia, que gaudia del factor pista, va avançar-se molt d'hora gràcies a una falta directa ben executada per Eloi Mitjans. Però el Calafell va capgirar el marcador abans de visitar els vestidors amb dues aparicions d'Arnau Xaus.

El Noia continuava patint per generar ocasions de gol i de nou la sort de la falta directa, després d'un doble refús del porter,  va donar a Mitjans la clau per situar l'empat a dos amb què es va arribar al final del temps reglamentari. El Noia va viure durant molts minuts en la corda fluixa, a una falta del cicle que hauria permès al Calafell disposar d'una falta directa. A la pròrroga va semblar que els sadurninencs estaven més sencers físicament i Adrià Ballart, amb un fantàstic llançament llunyà, tornaria a situar el Noia per davant i molt a prop de la classificació. El Calafell va vendre molt cara la seva pell i a dos minuts per esgotar el temps extra, Martí Casas donava de nou aire pels del Baix Penedès.

La mort súbita dels penals donaria finalment el bitllet de semifinals al Noia gràcies a l'encert de Xavi Costa i Jordi Bargalló, mentre el Calafell només va encertar en un dels seus llançaments.

I ara, les semifinals

Aquest divendres, sense massa temps per descansar, l'equip inicia la sèrie de semifinals, al millor de cinc partits, davant el Liceo, que es va desfer de l'Alcoi als quarts de final. Els dos primers punts de l'eliminatòria es jugaran a La Corunya i divendres 3 de juny el Noia afrontarà el tercer partit, a casa. Si calgués un quart partit es jugaria diumenge 5 de juny, també a l'Ateneu, i si fos necessari un cinquè, l'eliminatòria tornaria a terrres gallegues.

Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

PUBLICAT EL 25.05.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic