Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 32ºC|17ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
Roda política JUNY 2022 - Arantza Molina, En Comú Roda política JUNY 2022 - Arantza Molina, En Comú
Arantza Molina: "Can Guineu és la nostra Sagrada Família particular”
La portaveu dels Comuns anima a tothom a participar de la votació per definir els usos de la casa pairal

La portaveu de Sant Sadurní en Comú, Arantza Molina, ha passat aquesta setmana pels estudis de la ràdio per comentar alguns dels aspectes més destacats del ple de maig i de l'actualitat municipal, molt marcada, entre d'altres, per la consulta ciutadana per decidir els usos de Can Guineu: “Animem que la gent voti, que es llegeixin les opcions i decideixin. No s'ha de fer política, s'ha de fer poble. Can Guineu és la nostra particular Sagrada Família i quedarà pels nostres fills i nets”, afegint que “tenim una sensació agredolça sobre Can Guineu, el que volíem ja estava dins d’alguna proposta”.

Sobre el nou model de porta a porta amb cubell xipat - arrenca dilluns, 13 de juny- Molina ha explicat que com a ciutadans “no ens agraden els canvis, són difícils d’afrontar. Però recordem que, al començament del porta a porta, estàvem recelosos, però ens hem acostumat”. I també ha apuntat que “hauríem de parlar amb les comunitats de veïns”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 11.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic