Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat amb tormenta 30ºC|17ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
Roda política JULIOL 2022 - Arantza Molina, En Comú Roda política JULIOL 2022 - Arantza Molina, En Comú
Arantza Molina: "Can Guineu va encaminada cap al futur, però el futur no ha votat"
La portaveu dels Comuns fa autocrítica sobre el procés participatiu

La portaveu de Sant Sadurní en Comú, Arantza Molina, també ha passat durant aquests dies per Ràdio Sant Sadurní per repassar alguns dels aspectes més destacats de l'actualitat sadurninenca. Entre ells, la consulta ciutadana per decidir els usos de Can Guineu: "Apostàvem més per aquesta proposta, però no ens serveix perquè va encaminada cap al futur i el futur no ha votat", afegint que "hi ha hagut una participació baixa" i fent autocrítica: "Can Guineu va sortir barata, però s'hi han d'invertir molts diners".

Preguntada pel nou sistema de recollida porta a porta, Molina ha recordat que "aquí ja reciclàvem bé" i ha instat el govern a continuar treballant i repensant el model: "El tema dels cubells s'ha de continuar repassant i mirar si hi ha persones que necessiten aquests cubells tan grans".

L'entrevista també ha servit per repassar temes molt més agraïts, com és el cas de les Festes de Barris i que va significar la seva primera experiència com a regidora al rengle dels confits: "Van ser unes festes molt esperades. Les vam gaudir a tope. Va ser un tornar a començar. Que ens va faltar la cirereta del pastís?, però estava més que justificat amb una situació d'alerta i un risc d'incendi molt gran. Crec que la ciutadania ho va entendre".

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 13.07.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic