Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb pluja 22ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
RODA POLÍTICA JULIOL 2022. Pedro Campos Portaveu PSC RODA POLÍTICA JULIOL 2022. Pedro Campos Portaveu PSC
Pedro Campos "El procés participatiu ha estat un desastre, ha mancat de tot"
El portaveu del PSC, molt crític amb la consulta ciutadana per decidir els usos de Can Guineu

Pedro Campos, portaveu del PSC de Sant Sadurní, ha participat aquesta setmana a la ronda política amb els grups municipals de Sant Sadurní i ha parlat, entre d’altres, de la consulta ciutadana sobre els usos de Can Guineu, qualificant-la de “desastre” i recordant que des del PSC apostaven per “una opció que recollís part de les dues”: “Es va recuperant la casa, però el procés ha estat un desastre, ha mancat de tot. No estàvem en desacord amb les propostes, sinó en la manera d’elaborar-les. Les dues opcions han resolt moltes peticions de la ciutadania”.

Fent balanç de l’arrencada del nou sistema porta a porta, Campos ha dit que “la gent no acaba d’acostumar-se als cubells” i que “part de les queixes és el tamany dels cubells, però no l’única”.

Preguntat per temes com les Fires i Festes i el Cavatast, el portaveu socialista ha exposat que “hem lluitat per unes Fires més obertes, amb concerts molt dirigits. Hem de portar gent de fora de la vila” i, pel que fa al Cavatast, ha apuntat que “no s’ha de limitar a tres dies de fira, sinó fer més actes, més col·laboració. Hem de tornar al carrer”.

Campos també ha repassat altres temes d’actualitat com les obres del camp de futbol o l'arranjament de les pistes de tenis, entre d’altres.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 14.07.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic