RÓdio Sant SadurnÝ

AVUI: N˙vols alts 31║C|15║C
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

NotÝcies
acampada
L'Acampada Jove 2022 obre les portes a la celebraciˇ de la 25a ediciˇ
Per primera vegada, se celebra a Sant SadurnÝ d'Anoia

Aquest matí, ​l’Acampada Jove ha obert les portes de la que serà la seva 25a edició​. El festival, que compta amb 58.000 metres quadrats, acollirà durant els propers tres dies les actuacions de més d’una vintena de bandes musicals com La Pegatina, Auxili, La Fúmiga o Ginestà. A més, d’una àmplia oferta de xerrades, tallers, actuacions de cultura popular, esports i entre moltes altres activitats.

La directora de l’Acampada Jove, Kènia Domènech, ha valorat l’inici del festival i ha afirmat que “afrontem la 25a edició de l’Acampada Jove amb molta festa, lluita i reivindicació i, sobretot, il·lusió per començar una nova etapa a Sant Sadurní”​. ​”L’Acampada Jove és un festival fet per joves i per a joves que va més enllà d’una simple programació artística; és un espai de llibertat alternatiu als circuits d’oci de masses”.

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, l’Acampada Jove torna reforçada i amb aire fresc en un nou espai a la capital del cava. Durant tres dies s’ofereix 12h de concerts i 24h de festa consecutives.

[Nota de premsa: Acampada Jove]

 Més informació 

PUBLICAT EL 14.07.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nic