Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Núvols alts 15ºC|3ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
RODA POLÍTICA OCTUBRE 2022. Pedro Campos Portaveu PSC RODA POLÍTICA OCTUBRE 2022. Pedro Campos Portaveu PSC
Pedro Campos "El porta a porta ens ha anat molt bé, però el model ja no és sostenible"
El portaveu del PSC, molt crític amb el model de reciclatge

Pedro Campos, portaveu dels socialistes, ha inaugurat la Ronda Política d'octubre. Una conversa que ha servit per revisar alguns dels temes de màxima actualitat municipal, entre els quals, sense dubte, la vaga de recollida de residus: "El regidor de Medi Ambient està desaparegut, ha de donar la cara. Els problemes, perquè els amaguem, no desapareixen i a ell li tocava estar al costat de l'alcalde i explicar-se públicament, perquè la gent ho entengui millor. No podem enfrontar a veïns i treballadors". Afegint, també, que "el porta a porta ha arribat fins on ha arribat i ens ha anat molt bé per educar a la gent, però s'ha esgotat, el model ja no és sostenible".

Preguntant pel Cavatast, Campos l'ha valorat positivament, tot i que "sempre hi ha coses a millorar": "Tots teníem dubtes, però ha estat un encert, però també ho ha estat que des de la regidoria de Turisme hagin fet seves les propostes que vam fer nosaltres. Es tracta de copiar i copiar bé i tot el que es fa sota el paraigua de Cavatast, acaba funcionant", ha dit.

Altres temes que també ha revisat han estat les Fires i Festes i les taxes i ordenances fiscals, que s'han de dur a aprovació, sobre les quals ha explicat que "molts dels municipis veïns les estan congelant o aplicant una pujada molt petita".

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 21.10.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic