Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Núvols alts 15ºC|3ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
Roda Política OCTUBRE 2022 - Arantxa Fernández CUP Roda Política OCTUBRE 2022 - Arantxa Fernández CUP
Arantxa Fernández: "Des del govern s'està tensant la corda posant el focus en els treballadors i no en l'empresa”
La cupaire valora la situació de vaga

La portaveu de la CUP, Arantxa Fernández, ha passat aquesta setmana per Ràdio Sant Sadurní per posar sobre la taula alguns dels temes més destacats del municipi, com la vaga de recollida de residus porta a porta: “És una mostra de per què des de la CUP demanem que es gestionin els serveis bàsics de manera pública”, afegint que “des del govern s'està tensant la corda posant el focus en els treballadors i no en l'empresa”.

Preguntada sobre Fires i Festes, Fernández ha dit que “quan programes activitats ho fas de bona fe, però el que no va amb nosaltres és el model de pagament”. Tot, en un “model híbrid” i del qual ha remarcat la “descoordinació amb les barres”.

Pel que fa al Cavatast, la cupaire ha subratllat que “partíem d’una fira que era obsoleta”: “El nostre format de fira no és aquest. Hem apostat per una fira que doni veus a elaboradors que no poden accedir a d'altres fires”.

Finalment, també ha parlat, entre d'altres, sobre les ordenances que, previsiblement, s'han d’aprovar aquest dijous en un ple extraordinari: “Reduir la despesa és molt complicat. Fan pujadetes d'impostos per ajustar a despeses, simplement”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 26.10.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic