Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
×  
RODA POLÍTICA DESEMBRE 2022. Pedro Campos Portaveu PSC RODA POLÍTICA DESEMBRE 2022. Pedro Campos Portaveu PSC
Pedro Campos: “Aquesta legislatura s'ha treballat molt bé en matèria d'habitatge”
El portaveu socialista repassa l'actualitat municipal

El portaveu del PSC a Sant Sadurní, Pedro Campos, ha passat aquesta setmana pels estudis de la ràdio per valorar alguns dels temes més destacats del municipi en la darrera entrevista de l’any. Una conversa on, entre d’altres, ha parlat d’habitatge: “Aquesta legislatura s’ha treballat molt bé, frec a frec govern i oposició, per crear un Pla d’Habitatge molt complet”.

També ha parlat de temes relacionats amb el món del vi i del cava: “Ens hem de creure que som la Capital del Cava, tenim una escola de viticultura”, afegint que “hi ha marge per recuperar el projecte de viver de celleristes”.

Preguntat per les futures obres al Parc de la Rambla, Campos ha dit que “el projecte s’ha de fer perquè s’ha deteriorat molt. Molta gent l’ha descobert amb la pandèmia. El problema del parc és de disseny”.

Altres temes que també ha repassat el portaveu socialista són el servei de bus urbà, el futur de la caserna de la guàrdia civil i la vaga de residus, entre d’altres.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 30.12.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic