Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
sarzana
El Noia s'estrena amb victòria a la fase de grups de la Champions
Es va imposar al Sarzana per 3-4

El Noia va sumar aquest dijous els tres primers punts en la fase de grups de la nova i renovada Lliga de Campions. Ho va fer imposant-se al Sarzana, a domicili, per un ajustat 3-4, que permet als de la Capital del Cava liderar el grup després que Porto i Trissino no passessin de l'empat.

Jordi Bargalló va ser l'encarregat d'obrir la llauna d'un marcador que arribaria al descans amb 0-1.

A la represa, l'encert roig i negre es va materialitzar amb un doble d'Adrià Ballart amb 60 segons de diferència, però Facundo Ortiz, emulant a Ballart, clavaria dues dianes que posaven emoció al matx.

El capità Aleix Esteller faria pujar el quart del Noia i, a les acaballes, el Sarzana aconseguiria el definitiu 3 a 4 gràcies a l'encert de Sergio Festa.

La propera cita roig i negre serà diumenge amb la visita del Sant Cugat, a les quatre i cinc de la tarda. Un partit que es podrà seguir en directe a través de les televisions locals i a Xala.