Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 37ºC|20ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
vedruna
L'escola Vedruna Sant Sadurní, guardonada a la First Lego League
Els NanoVERC's guanyen el primer premi al disseny del robot

Per onzè any consecutiu l'escola Vedruna Sant Sadurní ha guanyat un premi en el torneig de robòtica. L'equip NanoVERC's ha aconseguit el Primer premi al disseny del robot en la First Lego League, un torneig d'àmbit mundial entre equips de joves de 10 a 16 anys i que consisteix en una competició en tres fronts: un torneig de robòtica amb material de la marca Lego en el que es resolen reptes mecànics i de programació utilitzant un robot fabricat pels alumnes; un projecte científic/tecnològic que els joves desenvolupen, presenten i defensen davant un tribunal i una exposició dels valors adquirits gràcies al treball en equip.

El tema proposat aquest any a la First Lego League ha estat: SuperPowered. El repte per a tots els equips era dur a terme un projecte relacionat amb l'energia.

La solució presentada per l'equip dels NanoVERC's era un dispositiu pensat per a cases amb plaques solars, que et permet l'optimització del consum de l'energia produïda per part de tots els membres de la família gràcies al seu fàcil ús.

L'equip NanoVERC's va quedar en la tercera classificació del rànquing general de la competició en joc del robot. Aquesta posició es tracta d'una classificació molt alta i que, efectivament, reafirma l'equip, juntament amb el premi del disseny del robot, com a joves promeses de l'escola.

L'èxit del robot ha estat gràcies al perfeccionament de tres aspectes: el disseny, on destaca el sistema pin-less que han desenvolupat, la programació, basada en l'ús del girosensor i les iteracions, és a dir la prova i error fins a arribar a assolir resultats molt consistents.

Els participants de l'equip NanoVERC's són: Xesca Mata, Pau Lamela, Pau Crego, Pau Mantas, Martí Cano, Martí Esteve, Marc Herrero i Pau Parera

[Nota de premsa: Vedruna Sant Sadurní]

PUBLICAT EL 10.03.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic