AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 20ºC|7ºC

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
El Futbol Sala Sant Sadurní, als vuitens de la Copa Catalunya
Els de José Antonio Rodríguez es van imposar a l'Alforja per 3-2, en els setzens

El Futbol Sala Sant Sadurní s’ha classificat pels vuitens de final de la Copa Catalunya de Futbol Sala en superar per un ajustat 3 a 2 a l’Alforja, equip que milita a la seva mateixa categoria, el grup 2 de la 3a Divisió Nacional.

El pavelló municipal es va omplir amb més de 250 persones que van acompanyar l’equip sadurninenc en aquesta gran cita, després d’haver superat ja quatre rondes.

El partit va començar molt bé per a l’equip dirigit per José Antonio Rodríguez, que al minut 8 s’havia avançat amb un 2 a 0, amb gols d’Eric Cano i el segon de Xavier Mata, després d’aprofitar una superioritat per expulsió del porter visitant.

El conjunt del Baix Camp va retallar diferències però abans del descans Sergi Muñoz completava una gran acció col·lectiva per establir el 3 a 1.

A la segona meitat el Sant Sadurní es va fer molt fort en defensa i va aconseguir resistir a l’empenta de l’Alforja, que va posar unes dosis d’emoció amb un gol a dos minuts de l’acabament i situant un porter-jugador.

Als vuitens de final els de la capital del cava se les veuran amb el Covisa Manresa, equip que milita a la Segona Divisió B Nacional i que ocupa al quart lloc de la classificació, a tres punts del líder. El partit es jugarà a Sant Sadurní el proper 16 d’abril.

Precisament aquest cap de setmana el Sant Sadurní es tornarà a enfrontar a l’Alforja, en partit corresponent a la 21ajornada de la lliga. El Futbol Sala Sant Sadurní ocupa el sisè lloc de la taula.