SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Excessiu càstig pel Futbol Sala Sant Sadurní

L'equip de la capital del cava va caure per un contundent 1 a 9 als vuitens de final de la Copa Catalunya davant el Manresa, que milita a una categoria superior

El Futbol Sala Sant Sadurní va caure eliminat aquest dijous davant el Manresa en la ronda de vuitens de final de la Copa Catalunya, en perdre per un contundent 1 a 9, massa càstig per l’equip de la capital del cava, que durant els primers minuts del duel i al tram final del partit va plantar cara al conjunt del Bages, que milita a la 2a Divisió Nacional B i que es troba al tercer lloc de la taula i lluitant pel títol.

Els sadurninencs van disposar de l’oportunitat d’avançar-se al primer temps però no van aprofitar una superioritat numèrica per expulsió d’un jugador rival. El Manresa va imposar un ritme de joc molt intens i físic i va aprofitar la profunditat de la seva banqueta per obrir distància al marcador en els darrers minuts de la primera part, situant un 0 a 4, dos d’ells de doble penal, que deixava l’eliminatòria força trencada.

A la segona part el Sant Sadurní es va estirar, buscant la porteria rival, però el Manresa al contracop i aprofitant situacions sense porter quan els blanc-i-vermells situaven cinc jugadors de pista, van anar engreixant la golejada. Els locals van trobar el gol de l’honor, després de dos xuts al pal i un al travesser, amb una acció de Marc Castells a tres minuts per l’acabament. De nou, el pavelló municipal va registrar una excel·lent entrada.

Tot i el resultat, l’equip tanca una brillant trajectòria a la Copa Catalunya, superant diverses eliminatòries. Aquest dissabte desplaçament fins a Andorra, on a les 5 de la tarda disputarà el seu partit corresponent a la 24a jornada de lliga al grup 2 de la Tercera Divisió. Els sadurninencs són cinquens a la classificació amb 34 punts, dos menys que els andorrans, que ocupen la quarta posició.