Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 39ºC|24ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Junts per Sant Sadurní
Junts per Sant Sadurní presenta la llista electoral pel 28 de maig
Mantindrà el bloc actual de regidors a les primeres posicions, amb les novetats d'Anna Cols (2) i Esther Piedra (5)

Junts per Sant Sadurní va tornar a escollir dissabte el celler de la Fassina de Can Guineu per desvetllar la llista electoral pel 28 de maig. La formació encapçalada de nou per Ton Amat i que ja fa algunes setmanes va presentar Anna Cols com a nova número dos, mantindrà a les primeres posicions els actuals regidors amb els què el grup compta al govern municipal, amb Xavier Rodríguez (3), Toni Romeu (4) i Laura Salvador (6) completant els sis primers llocs, a més d’Esther Piedra, que s’incorpora com a número cinc de la candidatura.

A més de la presentació de la llista, l’acte va servir per repassar alguns dels projectes i iniciatives impulsats durant aquest mandat i per apuntar les principals línies que traçaran el programa electoral de Junts per Sant Sadurní. La millora del verd urbà, les polítiques mediambientals, l’impuls del mercat d’habitatge a la vila, reforçar el model comercial i ampliar el sòl industrial, repensar la vida cultura amb la recuperació del teatre de l’Ateneu, un auditori al Centre i Can Guineu, seran els eixos de treball que es marca Junts per als propers quatre anys. Un mandat en què aspiren a ser la força més votada per tornar a governar i no aturar la tasca desenvolupada durant aquesta legislatura.

Anna Cols: «Volem un centre comercial, obert, més amable i acollidor per alls consumidors, més verd, i vetllarem per reforçar la seguretat al nostra poble i dels nostres comerços».

Ton Amat: «Estem orgullosos dels projectes que hem tirat endavant durant aquest mandat. Sant Sadurní necessitava planificar, a projectar els principals reptes de poble més enllà dels quatre anys. Vull continuar sent el vostre alcalde amb més força i més regidors a l’Ajuntament. Aquest mandat ha de ser el de la reorganització i reestructuració dels serveis municipals i dels espais de treballs per poder oferir millor servei a la ciutadania»

PUBLICAT EL 24.04.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic