Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 39ºC|24ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
El quart dia de protesta concentra unes 300 persones davant la caserna
Les persones conflictives que ocupaven l'immoble van abandonar la vila a finals del cap de setmana, segons fonts policials

Aquest dilluns a la tarda es va registrar la concentració més nombrosa de veïns i veïnes a l'entorn de la caserna de la Guàrdia Civil en el quart dia consecutiu de protesta ciutadana, després de les baralles i aldarulls del passat dijous a la nit i divendres a la nit i en què van estar implicades algunes de les persones que ocupaven la caserna.

A través de les xarxes socials es va estendre la convocatòria, que va reunir al voltant d'unes 300 persones, entre les quals alguns regidors dels grups de l'oposició de l'Ajuntament. Una representació veïnal va adreçar-se per megafonia per traslladar la inquietud social d'aquestes setmanes i la voluntat de trobar una solució a la situació. També es va anunciar que aquestes persones conflictives ja no es trobarien a la caserna i que haurien marxat de Sant Sadurní.

Fonts policials consultades aquest dimarts confirmen que les darreres persones conflictives que havien tornat a la caserna després de les detencions van abandonar l'immoble i també el municipi a finals del cap de setmana, i que podrien haver-se traslladat a localitats com Vilafranca o el Vendrell.

Policia Local i Mossos d'Esquadra han mantingut l'operatiu de vigilància i seguiment en les darreres hores per descartar que alguna d'aquestes persones es trobi encara o hagi tornat a la vila.

La caserna de la Guàrdia Civil de Sant Sadurní, que presenta un important estat de degradació i precarietat després d'estar tancada durant més d'una dècada, es manté ocupada per algunes families en situació de vulnerabilitat a diversos pisos de l'edifici.

caserna dilluns

PUBLICAT EL 02.05.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic